Van 't Wolhoekske tot Nell Mode

De geschiedenis van Nell Mode gaat terug tot 1984. In maart van dat jaar nam de huidige zaakvoerster Nelly De Wolhoek over, ’t Wolhoekske in de volksmond. Deze winkel was gespecialiseerd in breigaren, naaibenodigdheden, textiel, ondergoed en nachtkleding. Onder de nieuwe eigenares werd het aanbod uitgebreid met een volwaardig kledinggamma voor dames, heren en kinderen.
 
De eerste jaren groeide de zaak gestaag en in 1993 kwam echtgenoot Marnix de gelederen versterken. De verkoop bleef ondertussen toenemen, waardoor de winkel al snel te klein werd. 2002 werd dan ook een cruciaal jaar toen de winkel naar een 100 meter verder gelegen pand verhuisde. In één klap verdrievoudigde de verkoopoppervlakte. Daar hoorde ook een nieuwe naam bij: ‘Nell Mode’ was geboren.

In het najaar van 2019 kwam dochter Leentje er bij in de zaak.

Voortaan lag de focus enerzijds op dameskleding en anderzijds op nachtkledij en ondergoed voor zowel dames als heren.

Klassevolle modetrends voor modebewuste vrouwen

Het afgelopen decennium heeft Nell Mode zijn collecties voortdurend vernieuwd en afgestemd op de laatste modetrends. Met steeds hetzelfde doel voor ogen: de modebewuste vrouw doen stralen in stijlvolle en trendy kledij.

De combinatie van gepersonaliseerd kleur- en stijladvies, 37 jaar ervaring en permanente bijscholingen zorgt ervoor dat Nell Mode gegarandeerd een outfit op maat vindt van elke vrouw.

Contacteer ons

Nell Mode
‘s Gravenstraat 64 A
9810 Nazareth
T. 09 385 53 98
E. info@nellmode.be