Trends Herfst-Winter 2015

Trends Herfst-Winter 2015

02-09-2015

Tegenwoordig zijn er zodanig veel verschillende trends, kledingstijlen en ontwerpers te onderscheiden, dat alles in de mode lijkt te zijn. Toch zijn er ieder seizoen een aantal items die eruit springen.

Oversized

De oversized-trend die reeds enkele seizoenen zijn opmars maakt, zet zich dit najaar voort. Specifiek zijn vooral jassen, jurken en tricot-stoffen lekker ruim dit najaar.

Breisels

Grof gebreide truien zijn volop in de mode. Deze zijn voornamelijk vervaardigd uit zachte, harige materialen, maar ook kleurrijke en opvallende patronen zijn hip. Vaak zijn in de breisels glitters, goud, zilver, koper en brons verwerkt.

Capes en poncho’s

De cape is terug van weggeweest. Al sinds enkele seizoenen zijn zowel capes als poncho’s terug te vinden in de collecties. Ook aanwezig zijn de vleermuismouwen, die perfect binnen de oversized trend passen.

Puur natuur

Het centrale thema binnen het kleurgebruik dit seizoen is natuur. Warme (aarde)tinten zoals marsala, roest en varianten van groen domineren het kleurenpalet. Andere sterk aanwezige kleuren zijn blauwvarianten zoals ijs-, marine- en kobaltblauw, bordeaux, zalmroze, nude, ecru, mint, kaki, grijs en zwart.
De pastelkleuren van deze zomer houden stand, maar worden stoerder gecombineerd.
Ook dierenprints passen perfect binnen het natuurconcept. Laat het beest in jezelf los en kies dit seizoen voor een tijger-, zebra- of slangenprint.
Ten slotte trekt ook de bloemenprint, die reeds enkele seizoenen een vaste waarde is, zich door. Vernieuwend is dat deze ditmaal gecombineerd worden met een donkere achtergrond.

Daim- en lederlook

Wie graag zachte, aangename stofjes draagt, zal het dit najaar zeker naar zijn zin hebben. Deze look is terug en vooral te vinden in kleedjes en losse gilets.

Contacteer ons

Nell Mode
‘s Gravenstraat 64 A
9810 Nazareth
T. 09 385 53 98
E. info@nellmode.be

Blijf op de hoogte